KADROMUZ

Muammer AYDAŞ - Okul Müdürü

Müdürümüz; 1980 yılı Ordu İli Perşembe ilçesine bağlı İstanbul Boğazı adlı köyde dünyaya gelmiştir. İlkokulu köy okulunda, ortaokulu Ordu Merkez İlköğretim Okulu’nda ve lise öğrenimini de Ankara Laborant Meslek Lisesinde bitirip 1998’de laboratuvar teknisyeni olarak Bursa İl Kontrol Laboratuvarı’nda memuriyete başlamıştır. Aynı esnada, Ankara Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi’nde İşletme Öğretmenliğini 2001 yılında bitirdikten sonra, özel bir vakıfta 8 yıl çalıştıktan sonra, 2009 yılında Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak Bitlis Selahattin Eyyubi Ortaokulu’na atanarak öğretmenliğe başlamıştır.

Muhtelif okullarda öğretmen olarak görev yaptıktan sonra, 2019 yılında Bursa İznik Elbeyli Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak ve 2021 yılında da İznik Çiçekli Ortaokulu’na Müdür olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Müdürümüz, halen görevine okulumuzda devam etmektedir.