Çiçekli İlkokulu
Çiçekli Mah. Atatürk Cad. Atatürk Sokak No29 İznik/Bursa

VİZYON

1-Öğrenciyi, toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. 2-Öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazanabilmesini sağlamak.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gerekleri yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Normal

Başlama: 08.40 Bitiş: 15.50